diumenge, 13 de març de 2011

CARNAVAL!!

La setmana passada vam fer molta feina, i és que arribava el carnaval i havíem d'estar ben preparats!!

Per començar, vam pintar una careta d'una papallona. Quan la vam tenir acabada li vam posar purpurina perqué quedés ben xula.

Una altre activitat va consistir en fer una pastanaga com a complement de la disfressa de conill. Les vam fer amb copes de plàstic i després les vam pintar de taronja. A més, amb paper de seda de color verd vam fer les fulles. Semblaven pastanagues de veritat!!!

Després de tota la setmana preparant-nos va arribar el dia esperat, dijous dia 3. Aquest dia havíem de venir tots disfressats a l'escola per anar per el centre de Maó a fer una volta. Com va ploure però, vam muntar una festa al pavelló. Allà vam ballar amb els nostres amics i ens ho vam passar super bé!!!!
Les disfresses però no acabaven aquí sinó que el divendres cadascú havia de venir disfressat del que volia!!!Va ser molt divertit!!
Com ens vam quedar amb les ganes d'anar per dins Maó, el dilluns va fer un dia explèndit de manera que vam poder fer la sortida. Vam anar fins a l'ajuntament i allà ens vam trobar amb moltes escoles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada