dilluns, 28 de febrer de 2011

ANIVERSARIS FEBRER

Aquest mes tres conills han fet els anys i ho hem celebrat tots junts a la classe!!

Vam començar el mes amb l'aniversari de n'Àlex, dia 1 de Febrer. Aquell dia va venir n'Ana, la seva mare, i ens va mostrar fotos i vídeos de quan n'Àlex era petit. N'hi havia d'ell amb la seva família, nadant, etc...Després n'Ana ens va posar cançons molt xules i vam ballar tots junts. Ens ho vam passar súper bé!!!Dia 11 de Febrer va ser l'aniversari de na Paula Ramis. Per la tarda van venir a visitar-nos a la classe la seva mare i la seva germana. Ens van preparar una activitat on havíem de pintar, damunt una cartolina negre, amb xocs de colors. Va ser molt divertit ja que vam descobrir que damunt aquesta cartolina, el blanc si que pinta!!
Ja dia 17 de Febrer, vam celebrar l'aniversari d'en Pau. Aquella tarda va venir a la classe na Paqui. Ella i en Pau ens van explicar el conte de les 7 cabretes. Tots ens vam endur una sorpresa ja que no era com tots sabíem sinó que el final era diferent!!! I ens va agradar molt!!
Quan van acabar de contar el conte, tots junts el vam representar. Alguns eren les cabretes, altres els arbres del bosc, un altre el llop, un altre la porta de la casa, etc...Ens ho vam passar molt bé! Per acabar, ens van donar un dibuix de les cabretes i el vam pintar.


divendres, 25 de febrer de 2011

Ens visita na Maria!!!!

La setmana passada ens va venir a veure na Maria!!! Tots estàvem ben il·lusionats per tornar-la a veure!

Vam pensar que li podriem fer un regal ben xulo! Així que vam decidir que cadascun faria una flor. Quan les vam tenir acabades, les vam ajuntar totes i vam fer un ram ben guapu!!!

Quan li vam donar es va posar molt molt molt contenta i li va agradar molt.


divendres, 11 de febrer de 2011

ANIVERSARIS GENER

Dia 25 de Gener na Paula Q. va fer l'aniversari i per celebrar-ho ens va venir a visitar la seva mare a la classe!!

Ens va ensenyar la seva professió, la d'enfermera, i vam aprendre moltes coses. A més vam poder jugar amb materials que s'utilitzen a l'hospital com les vendes, les tirites, els guants...!!El que vam fer va ser posar-nos en parelles i mentre un feia d'enfermer, l'altre feia de malalt. Va ser molt divertit!!!!